Placeholder Image

ENDELIG kommer TRYGG Hund som onlinekurs!

 • Har du en sensitiv eller usikker hund, og skulle ønske hunden din var tryggere på seg selv, på andre og på nye situasjoner?

 • Har hunden din atferdsproblemer relatert til usikkerhet, slik som f.eks. utagering på tur, stress, separasjonsangst, frykt eller aggresjon?

 • Ønsker du å forebygge atferdsutfordringer, få inspirasjon til morsomme mentale aktiviteter, og gi hunden din det beste livet du bare kan?

Usikre hunder har oftere atferdsutfordringer, de er mer stresset og de overreagerer oftere.

Den gode nyheten er at selvtillit kan trenes opp!

Hverdagen vil bli bedre, enklere og mindre stressende for både deg og hunden din.

Placeholder Image

Kurset er nå stengt for påmeldinger

Da jeg vil følge opp hver enkelt deltager, vil jeg ha begrenset antall deltagere.

Legg igjen eposten din, så sender jeg deg en epost når påmeldingen åpner igjen.

JA, jeg vil ha epost når påmeldingen åpner igjen
Placeholder Image

"Selvtillit er det som gjør at noen hunder ser på nye utfordringer som et eventyr, mens andre vil møte nye situasjoner med frykt og usikkerhet."

 

Jeg vet utfordringene kan føles store. Jeg har vært der selv.

Men jeg lover deg – den stoltheten og kjærligheten du kjenner, når dere løser utfordringene og får til dette sammen – den får hjertet nesten til å sprekke! Den gleden over å se hunden sin trygg og glad i nye situasjoner, er til å få sommerfulger i magen av!

Forestill deg tryggheten og roen du vil kjenne på, når du vet du kan stole på hunden din, og hunden din stoler på deg. Når du kan ta med hunden din bort, uten å bekymre deg for hvem aller hva som møter dere. Hunden din takler det. Tenk deg en hverdag hvor du ikke får hjertet i halsen flere ganger om dagen, fordi hunden din hører en lyd og begynner å bjeffe.

"Ja, særlig at vi kan komme dit noen gang", tenker du kanskje.

Jeg skjønner deg så godt. Jeg har tenkt som deg, og jeg har jobbet med mange som har tenkt det samme.

Men vi har kommet dit. Vi har nådd målene og løst utfordringene!

Det kan du gjøre også. Bli med på TRYGG Hund og få kunskapen, verktøyene, veiledningen og støtten du trenger.

Placeholder Image

Cathrine Fjermerås

Deltager TRYGG Hund Helg

Det viktigste kurset vi noensinne har tatt, og jada-det har da blitt noen! Dette kurset, og alle metodene som blir presentert, har hjulpet som en drøm på vår usikre lille logrejente som låste seg rett som det var i redsel og panikk.

Dette er virkelig ett positivt, varmt og viktig kurs, selv for tøffingen vår, som virkelig også har nytt godt av dette. Det å forebygge usikkerhet er jammen meg undervurdert! Selvtillitt kan det aldri bli for mye av!

Min viktigste lærdom er å ta ett skritt tilbake og la henne løse oppgaver selv. Alt fra å få tak i godis, til å kunne passere andre hunder, fordi hun selv hadde tatt avgjørelsen.

Skulle ønske jeg hadde visst alt dette tidligere, men det viktige er: Jeg vet det nå! Og når man vet bedre, så kan man gjøre bedre.

Dette er virkelig den beste instruktøren vi har fått møte, like flink med folk som med hunder og med en super formidlingsevne som gjør stoffet enkelt å forstå. Ikke bare hundene som får selvtillitt her!

Amadi har blitt en ny, trygg og fornøyd snuppe og selv om vi har en vei å gå videre, gjør vi det sammen med Carina, på fb-gruppa, med livesendingene og spørsmålstrådene som hun stadig følger opp med. Å trene hund blir gøy!

Du vil lære alt du trenger for å gjøre hunden din TRYGG og lykkelig, og for å løse eventuelle atferdsutfordringer, blandt annet:

 • Selvtillit og selvtillitsbygging - YES ,det kan trenes opp! Og her lærer du hvordan.
 • Mental aktivisering = tryggere, roligere og mer harmoniske hunder
 • Hundens språk - Forstå hunden din
 • Stress og stressredusering
 • Søvn - sover hunden din godt nok?
 • Hva gjør vi når hunden er redd noe? Teknikker som virker!
 • Sosialisering og miljøtrening

 

Selvtillitsbyggende mentale aktiviteter

 • Uforsking - vær eventyrere sammen!
 • Neseabeid - La hunden bruke sitt BESTE verktøy!
 • Problemløsning - Gi hunden utfordringer og la den løse dem på egenhånd
 • Samarbeidsøvelser - Et helt triksekurs som bonus!
 • Kroppskoordinasjon - Det krever mye hjerne å koordinere kroppen på måter man ikke er vant til!

Alle kategoriene kommer med inspirasjonsvideoer og idébank med morsomme aktiviteter!

 

Vi skal løse utfordringer!

Når vi bygger opp hundens selvtillit og troen på at den kan takle nye og vanskelige situasjoner, står du og hunden din bedre rustet til å løse utfordringene. Noen av de vanligste utfordringene i forbindelse med usikkerhet er:

 • Gå pent i bånd
 • Utagering på tur
 • Separasjonsangst
 • Stress
 • Frykt
 • Aggresjon
 • Ressursforsvar
 • Bjeffing

Jeg har lagt opp til at du vil få hjelp til akkurat de utfordringene du og din hund har.

 

Kort sagt: Hvordan gi hunden din det beste livet den kan få, samtidg som hundeholdet blir enklere, morsommere og mindre stressende.

Placeholder Image

Liv Gaalaas

Deltager TRYGG Hund Helg

Vi hundeeiere har vel alle noen utfordringer, mer eller mindre. Noen tar tak i det og deltar på kurs som dette. Sebastian gir mye lyd, han skal passe på eiendom og menneskene rundt seg. Vi trenger god avstand når vi passerer visse mennesker og enkelte hunder. Dette er ikke tilfelle bestandig, men enkelte ganger. Noen ganger er ting mer skumle enn ellers. Vi har gode og mindre gode dager, både to og firbeinte (...) Uansett er det så viktig å ta tak i.

Du har en så nydelig , naturlig og troverdig måte å formidle informasjon på. Vi blir helt revet med. Du har en genuin evne til å snu det negative til det positive. Du sitter inne med så mye kunnskap og erfaring om hunder generelt, som du formidler til oss kursdeltakere. Vi får en input som er gull verdt.

"Trygg Hund " var så bra for oss, med masse teori og praksis vekselsvis. Det som jeg trodde skulle bli for slitsomt. var så morsomt og positivt. Vi satt med "lutter øre" alle sammen.

Når klokka var 16.00 søndag, etter 12 timer med kurs, var vi så overveldet over hva denne helga hadde gitt oss. Jeg følte jeg hadde fått både i pose og sekk.

Jeg anbefaler "Trygg Hund" til alle som har utfordringer, små eller store.

Dette er stort og verdt å ta med seg.

Fortsatt ikke helt sikker på om TRYGG Hund er riktig for deg og hunden din?

Har du flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Epost: [email protected]

Kurset er nå stengt for påmeldinger

Da jeg vil følge opp hver enkelt deltager, vil jeg ha begrenset antall deltagere.

Legg igjen eposten din, så sender jeg deg en epost når påmeldingen åpner igjen.

JA, jeg vil ha epost når påmeldingen åpner igjen
Placeholder Image

Mona Paulsen

Test-deltager TRYGG Hund Online

Dette kurset er som gull i en eske! Et fantastisk fint oppsett. Carina gjør det lett å følge, lett å lære og en fryd for både eiere og firbente å være en del av. Denne pakken inneholder grunnbasen til ALT som gir god livskvalitet for ditt firbente familiemedlem, og veien til et fantastisk hundeliv. Jeg har selv, som snart ferdig utdannet hundetrener og atferdskonsulent, hatt stor nytte av kurset. Anbefales på det sterkeste!

Placeholder Image

Aurora Furuset

Deltager TRYGG Hund helg

Jeg syntes selvtillitskurset var en veldig morsom og trivelig helg. Mange fine aktiviteter som er lette å få til hjemme, og som begge hundene storkoser seg med (selv om de angriper dem ganske ulikt). En skikkelig 'gullrekke' av selvtillitsøvelser der hundene mestrer og får brukt både nese, hode og kropp, og som man kan videreutvikle og variere på egenhånd senere.

Jeg heter Carina Josefine,  jeg er hundetrener, atferdskonsulent og lidenskapelig opptatt av hund!
 
Jeg elsker å trene hund, og å holde kurs. Jeg er glad i å holde kurs som er "bare for gøy", slik som triksekurs og kurs i rallylydighet.

Likevel er det LIVSKVALITET og SELVTILLIT hos hund som er blitt mine "hjertesaker".  Det rører ved noe langt inni hjerterota når jeg ser en hund som sliter og føler seg usikker. Det er noe kjent og nesten "kjært" ved det.
 
Jeg har også hatt usikker hund. Det vil si, jeg har fortsatt hunden, men jeg kan ikke lenger kalle han usikker. Sammen har jeg og Nommin hatt en utrolig reise, og vi har kommet i mål. Jeg kan relatere til hvordan det er å være mennesket til en usikker hund, og alle følelsene og utfordringene som ofte følger med.
 
Det betyr mye for meg at disse hundene blir sett for de følsomme og fantastiske hundene de faktisk er, og at menneskene deres får den veiledningen, kunskapen og ideene de trenger for å hjelpe hunden sin å bli TRYGG.
 
Det er utrolig givende å jobbe med selvtillit hos hund. Jeg vet at det jeg lærer bort gjør en forskjell i selve livskvaliteten - til både hund og eier.

Hva kan være vakrere og mer motiverende enn det? :)

 

Placeholder Image

Kurset er nå stengt for påmeldinger

Da jeg vil følge opp hver enkelt deltager, vil jeg ha begrenset antall deltagere.

Legg igjen eposten din, så sender jeg deg en epost når påmeldingen åpner igjen.

JA, jeg vil ha epost når påmeldingen åpner igjen
Powered by Kajabi